30 ноября 2016 г.


 Співробітники кафедри андрагогіки взяли участь в ХІ Міжнародній науково-практичній конференції "Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору", яка відбулася 24-26 листопада 2016 року у м. Києві. 
Учасників конференції привітала Маноха Ірина, доктор психологічних наук, професор, директор Східно-Європейського Інституту Психології (Україна-Франція), - ініціатор та автор ідеї Міжнародного форуму.
Цікаву доповідь "Цінність як геном духовного універсуму особистості" презентував Бех Іван, доктор психологічних наук, професор, дійсний член НАПН України, Директор Інституту проблем виховання НАПН України, м. Київ. Польські науковці Войцех Сегень, Пауліна Сегень провели презентацію-превью "Робота пам'яті" як метод, який використовується в освітніх дослідженнях. Цікавий майстер-клас "Метафоричні асоціативні зображення як засіб розвитку креативності у студентів і натхнення викладачів" провела Вікторія Муромець, кандидат педагогічних наук, докторант Київського університету імені Бориса Гринченко. Дякуємо організаторам заходу за цікаву і плідну роботу!!!




Комментариев нет:

Отправить комментарий