2 ноября 2016 г.



27 жовтня 2016 року на базі Запорізького багатопрофільного ліцею № 62 проведено обласний науково-методичний семінар директорів навчальних закладів - членів творчої групи при КЗ “ЗОІППО” ЗОР «Науково-методичний супровід проектування та реалізації адаптивних систем післядипломної освіти в пошуково-дослідницькій діяльності педагогічного колективу ліцею».
        
  З вітальним словом до учасників семінару звернулась начальник територіального відділу освіти Дніпровського району Литовченко Яна Юріївна.

Презентувала Запорізький багатопрофільний ліцей  директор закладу Пархоменко Ірина  Володимирівна.

         Заступник директора з НВР Ломовацька Вікторія Василівна виступила з доповіддю про науково-методичний супровід проектування та реалізації розвитку професійної компетентності педагогічних працівників ліцею в                             міжатестаційний період.

         Заступник директора з НВР Кучеренко Тетяна Любомирівна ознайомила учасників семінару з досвідом науково-методичного супроводу пошуково-дослідницької діяльності педагогічного колективу ліцею.

         Завідуюча шкільною бібліотекою Дубовик Тетяна Вікторівна розповіла про роль шкільної бібліотеки в професійному розвитку та становленні особистості вчителя. 

         Учасники семінару взяли участь у коучинг-сесії «Мотивація професійного розвитку педагогів як фактор підвищення ефективності освітнього процесу», яку провела практичний психолог ліцею  Григор Марія Дмитрівна.

         Організатори семінару отримали схвальні відгуки про цей захід від його учасників.











Комментариев нет:

Отправить комментарий