24 февраля 2017 г.

Навчання вчителів з курсу  "Фінансова грамотність".

ЗОІППО продовжує підтримувати ініціативу Національного Банку України щодо впровадження фінансової грамотності у навчально-виховний процес навчальних закладів.
Для вчителів економіки, географії розроблений спецкурс "Фінансова грамотність". На заняттях переважають інтерактивні методи навчання, застосовуються нетрадиційні навчальні підходи. З метою вивчення передового сучасного  досвіду роботи керівники курсів Жадан Р.П. (кандидат економічних наук, доцент); Стрижак М.М.  (старший викладач) залучають до співпраці інші структури, які працюють у цьому напрямку.
У м. Запоріжжі діє проект "Фінансова грамотність - граючи" який фінансує комбінат "Запоріжсталь". Ми запросили на  заняття виконавчого директора ЗГО "УРК" "Професіонали" Бойко І. та Романенко Т. - тренера цього проекту.
В цікавій формі була проведена ділова гра "Грошовий потік". Активну участь у підготовці і проведенні цієї гри взяли вчитель з економіки Запорізької ЗОШ № 65 - Розсохач С.О. а також учениця 11 класу Александрова Дар"я цієї ж школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий